سلام وقت بخیر جوجه مرغ من چند روزیه بال هایش آویزونه ،همش میفته ،مدفوعش لکه ها قرمز داره ،بیرون هم میبرمش که بچرخه ولی همش یه گوشه میخوابه ،نور آفتاب هم تا بهش میخوره نیفته

سلام وقت بخیر

اگر لکه‌های قرمز در مدفوع به رنگ خون و مشابه آن باشد، نشانه‌ای از یک عفونت گوارشی یا آسیب به دستگاه گوارش می‌باشد، لذا برای درمان پرنده باید به دامپزشکی مراجعه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه جوجه بلبل خرما سرلاکی دارم یه پاش سالمه یکی دیگه انگار فلجه خوب میشه آیا؟ سلام وقت بخیر پایی که دچار مشکل هست باید توسط دامپزشک آتل بندی و مقید بشود
سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر ... سلام وقت بخیر شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را ...
جوجه اردک با سن ده روزه اول کمی لنگ میزد والان حالت فلج داره لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم سلام وقت بخیر، به دلیل سرعت رشد بالای اردکها در این سن می‌باشد. غذای پلت یا غذای فرموله شده مقوی، در کنار مکمل ...
تویه سوله ۴۰متری از پرندگان بلدرچین حشره ایی به اسم مایت قرمز اوفتاده برای پاکسازی سوله باید از چه نوع سمی ... سلام وقت بخیر اگر بتوانید سوله را تخلیه کنید، انتخاب های مختلفی برای نظافت وجود دارد که اکثرا ترکیبات ضدعفونی ...