سلام وقت بخیر .جوجه عروس هلندی بهش غذا دادم حالش بد شد سرشو تکون داد بعد پاهاش به سمت پشت رفت نمیتونه وایسته .بعد بردمش پیش پرنده فروش گفت فلج شده ..درمان داره چکار کنم خوب بشه ؟

سلام وقت بخیر، احتمالات مختلفی وجود داره، یا بطور صحیح تغذیه نشده، یا سرلاک مورد داشته، یا پرنده یک بیماری داره و باید به دامپزشکی مراجعه کنید.

3.7/5 - (3 امتیاز)
سلام یه عروس هلندی دارم تقریبا ۳یا ۴ ماهشه بعد دیروز لز تو قفس درش آوردم پرواز گرد بعد اومد پهلو من نشست وقتی ... سلام وقت بخیر لطفا یک فیلم کوتاه و با کیفیت از رفتار یا عارضه مد نظر ارسال کنید.
سلام وقت بخیر خسته نباشید من دو تا عروس هلندی ماده و نر دارم اینا هیچ کدوم غذا نمیخورن و مدفوع خودشون رو م ... سلام وقت بخیر، مدفوع خواری دلایایل مختلفی دارد که یکی از آنها نشانه کمبود ویتامین می‌باشد، بنابراین یک مولتی ...
سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...