سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده من نمیدونم چی رو کی بدم و چقدر بدم میشه برنامه غذایی بهم بدید

سلام وقت بخیر

شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید
دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر استفاده کنید
یا اینکه غذای خشکش رو کمی خیس کنید و بهش بدید
سعی کنید در این سن از مرغ کمتر استفاده کنید

یک امتیاز ثبت کنید
یه بچه گربه دارم که وقتی از روی زمین بلندش میکنم ناله میکنه .یه دوره سه روزه سرم تراپی گذرونده ولی هیچ تغییری ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نرمی استخوان به دامپزشک مراجعه کنید
سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟ سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...
با سلام در حیاط منزل بنده گربه ای زندگی میکند که به تازگی چشم راستش متورم شده و کاملا بسته شده است. برای درمانش ... سلام وقت بخیر، جهت معاینه تخصصی چشم به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام من ی گربه dsh حدودا ۲۳ روزه دارم تنها تو جوب بدون مادر بود الان دارم ازش نگهداری میکنم و بهش شیر بدون لاکتوز ... سلام وقت بخیر، متاسفانه منظور سوالتان را متوجه نشدیم.