سلام وقت بخیر بچه گربه من چند روزیه چشمش حالت نیم باز هست و ابریزش و ترشحات داره و یکمم پلک سومش بیرون و خیلیم کم فعالیت شده دلیل و درمانش چی هست؟

سلام وقت بخیر

ممکن هست به بیماری های ویروسی از جمله هرپس ویروس مبتلا شده باشد که درگیری چشم و دستگاه تنفسی را میدهد
برای دریافت انتی بیوتیک و قطره چشمی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

4.5/5 - (2 امتیاز)
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
سلام من به چند تا گربه خیابونی غذا میدم که دو تاشون از ناحیه گوش انگار گل گرفته‌ رفتم گوگل با علائمی که سرج ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس حاصل فرمایید.
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...
گربم 5 ماهشه چهار روزه که یه طرف دهنش عفونت کرده و چرک داره نمیدونم چرا اینجوری شده اولا غذا میخورد ولی الان ... سلام و وقت بخیر باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه و تخت بی هوشی عفونت تخلیه بشه ممکنه تعدادی از از دندان ...