سلام وقت بخیر بچه گربه ای که چشمش عفونت کرده چه باید کرد

سلام وقت بخیر

هر ۶ ساعت ۱ قطره از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنین بعد از ۳-۴ روز اگر بهبود پیدا نکرد حتما به دامپزشکی مراجعه فرمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر…سوالم اینه که اگر یک بچه گربه خیابانی ۲ ماهه یکی از چشم هاش بسته شده باشه…با مراجعه به ... سلام وقت بخیر، اگر بافت چشم سالم باشد بله درمان پذیر هست
من گریم زیر پای یکی از مهمانانمون رفت و الان فقط میخابه و هیچ کار نمیکنه و از دماغش خون اومد الان باید چیکار ... سلام وقت بخیر، به نزدیکترین دامپزشکی مراجعه کنید و سونوگرافی و رادیولوژی انجام بشه
سلام گربه من دیروز واکسن سه گانه زد امروز بالا آوورد مشکلی ایجاد میکنه بعدش غذا دادم خورد سلام وقت بخیر مشکلی نیست نگران نباشید
سلام من یه بچه گربه دارم حدود 1 الی 2 ماهشه صب اومد پیشم دیدم که کلا تن و بدنش داره می‌لرزه و اصلا حال نداشت،فکر ... سلام وقت بخیر بله حتما به دامپزشک مراجعه بفرمایید