سلام وقت بخیر. بچه گربه ای خیابانی دچار مشکل شده نیاز به کمک دارد. دهانش پاره شده و نمی تواند غذا بخورد و روز به روز ناتوان تر می شود و در شرف مردن هست. آیا خیری یا مرکزی را می شناسید که رایگان درمانش کنند؟ ممنون میشم کمک کنید.

سلام وقت بخیر

ممکن هست به دلیل بیماری های عفونی مثل کلسی ویروس دچار این مشکل شده باشد که راه درمان تجویز به موقع انتی بیوتیک و سرم میباشد
متاسفانه مرکزی که به رایگان این کار هارا انجام بدهد نمیشناسیم

یک امتیاز ثبت کنید
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام خسته نباشید گربه من یه چند وقتی هست که فحل شده خیلی سر و صدا میکنه قبلا وقتی اینطوری میشد ۱ هفته ای خوب ... سلام وقت بخیر گربه ها با افزایش سن مدت زمان فحلی افزایش پیدا می‌کنه و در تمام مدت فصل فحلی که عمدتا بهار ...
وقت بخیر.متاسفانه یه بچه‌گربه ای زیر ماشینم رفته بود،منم متوجه نشدم و از رو پاش رد شدم و پاش شکسته،خیلی ناراحتم ... سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه و سپس جراحی
سلام گربم ۵ ماهشه دیروز با گربه بزرگی دعوا کرده وگربه بزرگ اذیتش کرده بعدازدعوا خیلی ساکت وگوشه گیر شده دیروز ... سلام وقت بخیر یک مدت بهش فرصت بدهید اگر درد یا خون ریزی هیچ جای بدنش نیست و اب و غذا میخورد مشکلی ندارد بعد ...