سلام وقت بخیر برای تغذیه جوجه عروس هلندی به جز سرلاک تقویتی دیگه ای باید در تغذیه قرار بگیره و برای جلوگیری از مرگ و میر جوجه چه چیزی پیشنهاد میدید؟ آلفاسریل خوب هست؟؟؟

سلام وقت بخیر

بعد از گذشت یک بازه زمانی میتوانید از اقلام غذایی پخته و نرم شده مثل حبوبات، عدس، نخودفرنگی، نودل، سیب زمینی، تخم‌مرغ و … استفاده کنید.
استفاده از مکمل های ویتامینه و مینرال در دوره رشد بسیار مفید است.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید یه عروس هلندی 3 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و توی یک روز 4 بار این اتفاق افتاد و ... سلام وقت بخیر احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ...
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...
با سلام عروس هلندی من هم بیحاله هم اشتها نداره هم مدفوعش شله لطفا راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر احتمالا دچار عفونت گوارشی هست، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام خسته نباشید یه بلبل خرمایی دارم 1ماهه که بدنش می خاره وازناراحتی پرهای خودش رومیکنه 1ماه پیش دوتاتخم ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این رفتار بشود ولی مهم‌ترین آنها شامل استحمام کم، بیماریهای پوست ...