سلام وقت بخیر ببخشید گربه ای تو محل پیدا کردم گربه بزرگ حمله کرده یا از ارتفاع افتاده نمیدونم بردیم دکتر بخیه زد دارو داد بعد ک اوردیم خونه هرروز ی قسمت از بدنش داره کنده میشه انگار ک پوست پیاز جدا شه چیکار کنم؟؟؟

سلام وقت بخیر

احتمالا نیاز به پانسمان مداوم و شستشوی زخم داشته باشد
مجددا به دکتر مراجعه بفرمایید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من گربم شیش تا بچه بدنیا اورده فکر کنم دو هفته یا سه هفته شده الان یکیشون تا دیروز خوب بود همین امروز اشتهاش ... سلام وقت بخیر لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام گربه من دیروز واکسن سه گانه زد امروز بالا آوورد مشکلی ایجاد میکنه بعدش غذا دادم خورد سلام وقت بخیر مشکلی نیست نگران نباشید
سلام.‌یه‌ بچه گربه تو حیاط مون چند ماهه هست امروز دیدم حالش بده و میل زیادی به اب داره درحدی که خیس بود وقتی ... سلام وقت بخیر احتمال گرمازدگی وجود دارد لطفا در محل خنک باشد اگر همچنان دچار همین علائم بود و بی حالی و بی ...
سلام خسته نباشید من داخل خیابون ی بچه گربه تقریبا یک ماه و نیمه پیدا کردم داخل دهنش افت و عفونته بی اشتهاس ... سلام وقت بخیر به احتمال زیاد در گیر ویروس تنفسی گربه سانان شده معمولا به جراحی نیاز ندارن ولی بسته به شدت ...