سلام وقت بخیر ببخشید قرص ملوکسیکام انسانی تجویز شده برای پرندم میخواستم سئوال کنم قرص را به چه شکل و چند روز مجاز است به پرنده بدهم بعنوان ضد التهاب مفاصل داده شده لطفا اگه ضد التهاب رایج دیگه ای که برای حیوانات است و بی ضرر تر است بهم معرفی کنید لطفا پاسخ بدید ممنونم.

سلام وقت بخیر

ملوکسیکام انسانی برای پرندگان قابل اجرا می‌باشد فقط دوز مصرف باید دقیق تجویز شود و بهتره بیشتر از پنج روز استفاده نشود.
از موارد دیگر مثل سلکوکسیب و پیاسیدین هم می‌توان استفاده کرد.

4.5/5 - (2 امتیاز)
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست