سلام وقت بخیر ایدوارم خوب باشید عذر خواهی میکنم ی سوالی داشتم من یک همستر دارم که یک سره در حال جویدن میله های قفس هستش و این قضیه براش مشکلی ایجاد نمیکنه یا راه حلی هست که میله های قفس رو نجوه من ی خورده روی این فشاری که به خودش و دندوناش میاره حساس شدم واقعا خیلی این حرکتش زیاد شده و اصلا کنارش نمیزاره

سلام وقت بخیر، از آنجا که دندان‌های جوندگان دائما در حال رشد و رویش می‌باشد، این جانوران برای برآورده سازی غریزه و عادت جویدن، اقدام به گاز گرفتن و جویدن اشیاء و سایر وسایل پیرامون خود می‌کنند، لذا توصیه به استفاده از غذاهایی با پایه علوفه نظیر یونجه، چاودار و … می‌گردد تا کمتر میله و تجهیزات قفس جویده شوند.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر من دوتا همستر دارم که بوی بد میدهند البته وقتی که خیلی طرفم صورتم میارم تا بوش کنم بوی بد میده ... سلام وقت بخیر نه مشکلی نیست
سلام من یک همستر دارم ۱ سال و ۶ماهه چند روزیه که ی دانه در نزدیکی دهانش زده و امروز ان را زخم کرده ولی زخم چرک ... سلام وقت بخیر، در همستر ۲ ته کیسه در دو سمت گونه قرار داره که محل ذخیره غذاست. در بعضی موارد مثل افزایش سن ممکنه ...
سلام من یه خرگوش دارم حدودا چهار ماهشه هروقت بهش کاهو میدیم یدفه انرژی میگیره شروع میکنه به جنب و جوش تا الان ... سلام وقت بخیر لطفا کاهو ‌از رژیم غذاییش حذف بشه
یک خرگوش دوماهه دارم.. الان نگاه کردم دیدم ادرار خون کف قفسشه دلیلش چی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر، وجود خون در ادرار حاکی از مشکلات مثانه و رحم باشه. همچنین ضربه نیز میتونه چنین مشکلی ایجاد شه. ...