سلام وقت بخیر. اگه شربت استئوکر همراه با شیر خشک ترکیب بشه و به بچه گربه داده بشه در جذب کلسیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

سلام و وقت بخیر، شربت استئو کربا توجه به وضعیت بدنی باید تجویز بشه لطفا با دامپزشک مشورت بفرمایید

4.4/5 - (5 امتیاز)
سلام گربه ماده من ۴ساله وازنوع دی ا س اچ هاست.چندوقت پوست داخل وروی گوشش یک حالت جوشهای چسبیده بهم که اندازه ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید از نزدیک ویزیت شود و نمونه گیری صورت بگیرد ولی برای ارسال عکس میتوانید ...
به بچه گربه چند روزه بجای شیرخشک مخصوص چی بدم بخوره.یه جای گزین بجای شیر خشک سلام وقت بخیر شیر گاو جوشیده غلیظ شده ولی ممکنه حساسیت بده. بهترین حالت ، همون شیر خشک خودشون هست
بچه گربه ۲ ماه دارم دستاش لکهایه قرمز داره خیلی با زبون لیست میزنه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر لطفا به دامپزشکی جهت ویزیت دقیق مراجعه بفرمایید چون ممکن هست قارچ باشد
سلام خسته نباشید. چند روزه که گربم اسهال گرفته و نمیتونه دستشویی کنه چون دردش میاد و همش مقعدش رو لیس میزنه ... سلام وقت بخیر ابتدا باید مشخص شود منشا اسهال از چی هست ( روده بزرگ یا روده کوچک با حتی دلایل دیگر ) تا بتوان ...