سلام وقت بخیر.. امروز صبح یک توله سگ کوچک از زیر در وارد باغ ما شده بود. هر چی توی کوچه گشتم مادرش پیدا نکردم..خیلی کوچکه می ترسم رهاش کنم زنده نمونه. ولی بدنش پر از حشره های ریز سیاه رنگی مثل مورچه هست چطور میشه درمانش کرد؟ این شپش هست یا کک ؟ و چه غذایی بهش بدم؟ فعلا چون توی خونه تنها هستم نمی تونم تا دو سه روز دیگه دامپزشکی ببرمش..ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر

موهای بدن با موزر مخصوص تراشیده شود
پودر پروپوکسور یا شامپوی پرمترین از پت شاپ تهیه بفرمایید و شستشو انجام دهید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...
دلیل ادرار نکردن سگ چیه؟ سگ ما از دیروز بعد از ظهر ادرار نکرده بی حاله چکار باید کرد؟ سلام وقت بخیر، بسته به سن سگ عدم ادرار دلایل متنوعی میتواند داشته باشد. به طور مثال میتواند ناشی از سنگ های ...
سلام سگمو تازه خریدم دوماهشه فکر کنم پودل هست همش میره سمت اب و سعی میکنه بریزدش خیلی نفس نفس میزند در یک دیقه ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه ی قلب و ریه به دکتر دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام خسته نباشید به سگ خونگی داریم نژاد سگ اشتمیز المان هست سگ ما چندوقتی هست به ریزش شدید مو دچار شده و واکسن ... سلام وقت بخیر واکسن زدن و ضد انگل خوردن به ریزش یا رویش مو ها ارتباط چندانی نداره خارش به همراه ریزش موها ...