سلام وقت بخیر امروز جایی حومه شهر کارداشتم ازدور دیدم دوتا ادم ازخدابی خبر ی بچه گربه رو از فاصله تقریبا یک متری پرتاب کردن و کوبوندنش به دیوارتارسیدم بهشون رفتن گربه بیهوش بود یکم شکمشو ماساژ دادم چشاش بازکرد اوردمش خونه دست کشیدم ب دستو پاش ظاهرا سالمه چون دردش نمیومد یکمم راه رفت اروم اروم رفت کز کرد ی گوشه چشماش که نیمه بازه خیلیم بیحاله نه اب میخوره نه غذا نه شیر ولی حواسش جمعه. لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانشم

سلام وقت بخیر، لطفا حتما عکس رادیولوژی گرفته بشه برای اطمینان از عدم شکستگی ها و همچنین سونوگرافی برای بررسی خون ربزی

4.4/5 - (5 امتیاز)
گربه ام اشتباه شربت دیفن هیدرامین خورده در حد چند قطره بعدش استفراغ کرد مشکلی پیش‌نمیاد؟ سلام وقت بخیر اگر علائم بیشتری نشان نداده جای نگرانی نیست در غیر اینصورت به دامپزشکی جهت سرم تراپی مراجعه ...
سلام من یه گربه پیدا کردم خیلی کوچولو هستش و من شیر بدون لاکتز یا شیر خشک مخصوص گربه ندارن و اصلا برام دردسترس ... سلام وقت بخیر نیازی به رقیق کردن نداره شیر کم چرب بدون لاکتوز هم خوبه به شرطی که بهش حساسیت. و اسهال و استفراغ ...
سلام وقت بخیر…سوالم اینه که اگر یک بچه گربه خیابانی ۲ ماهه یکی از چشم هاش بسته شده باشه…با مراجعه به ... سلام وقت بخیر، اگر بافت چشم سالم باشد بله درمان پذیر هست
سلام از چند روزگی میتونم گربمو بشورم؟الان زیر 20روزشه سلام وقت بخیر سن خاصی مطرح نیست فقط به افت دما حساس هستن بعد از ۴۰ روزگی بهتره