سلام وقت بخیر ، من یه توله گربه تقریبا ۳ هفته ای پیدا کردم ، خیلی بی حاله و میلی به شیر خوردن نشون نمیده ، با سرنگ از گوشه دهنش قطره قطره مجبورم بهش شیر بدم ، بیحال بودنش و اینکه کلا خوابه طبیعیه؟!

سلام وقت بخیر، بچه گربه ها اگر سالم باشند میل و اشتهای زیادی به خوردن شیر دارند. در صورت بی حالی و عدم اشتها لطفا به دامپزشک مراجعه کنید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ۵ روز پیش دوتا بچه گربه توی زیرزمین خونمون پیدا کردم واین چند روز بهشون با سرنگ شیر پاستوریزه ... سلام وقت بخیر بچه گربه به کاهش قند خون و دمای بدن حساس هستن این دو مورد رو رعایت بفرمایید مقداری شربت با ...
ما مدت یک ماهه یک گربه خیابانی رو به سرپرستی گرفتیم و الان ۳ ماهشه. این گربه همش به سمت ما و سایر افراد خونه ... سلام وقت بخیر، اگر پرخاشگری مداوم دارد. و اصلا با شما ارتباط نمیگیرد احتما محیط خانه را نپذیرفته. به طور کل ...
با سلام و وقت بخیر من واسه یه کاری دوروز خونه نبودم و گربه ای ک تو حیاط بود و تنها گذاشتم و وقتی برگشتم دیدم ... سلام وقت بخیر، ممکنه آبسه باشه، حتما باید مو های ناحیه تراشیده بسه ، آبسه تخلیه بشه و یک هفته آنتی بیوتیک تزریقی ...
به بچه گربه چند روزه بجای شیرخشک مخصوص چی بدم بخوره.یه جای گزین بجای شیر خشک سلام وقت بخیر شیر گاو جوشیده غلیظ شده ولی ممکنه حساسیت بده. بهترین حالت ، همون شیر خشک خودشون هست