سلام وقت بخیر ، خرگوش من چشماش یه کم درشت تر از همیشست و غذا نمیخوره ، احساس میکنم چشماش ورم دارن ولی هیچ قرمزی ای نیست اطرافشون چیکار بایذ بکنم؟

سلام وقت بخیر، فشار ریشه دندان در خرگوشها(به خاطر باز بودن ریشه ها) باعث بیرون زدن چشم میتونه بشه. هچنین آبسه های پشت چشم این حالت رو ایجاد میکنه

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من یک روزه یه خرگوش گرفتم خیلی کوچیکه و هیچی نمیخوره چیکار کنم یچیزی بوخوره؟ سلام وقت بخیر، باید یونجه بخوره، اگه نمیخوره باید معاینه بشه
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست
سلام وقت شمابخیر دیروز موقع شستن لاک پشت گوش قرمز،قسمت کوچکی از لاک کنده شد و پوست دیده می شود،چه اقداماتی ... سلام وقت بخیر پوست اندازی یک روند نرمال هست در صورت وجود نور یو وی این موصوع له صورت خودکار انجام میشه
سلام من یه خرگوش دارم حدودا چهار ماهشه هروقت بهش کاهو میدیم یدفه انرژی میگیره شروع میکنه به جنب و جوش تا الان ... سلام وقت بخیر لطفا کاهو ‌از رژیم غذاییش حذف بشه