سلام وقت بخیر ، امروز عروس هلندیم دور از چشم‌ من داشت رو زمین بازی می‌کرد که ی ورق قرص کلونازپام ( خواب اور ) پیدا کرد روکشش پاره کرد و چندتا از اون قرص و جویید و خورد من حواسم نبود و تازه متوجه قضیه شدم الان خیلی بی حاله و موقع راه رفتن تلو تلو میخوره و هعی پرت میشه زمین تعادل نداره ، لطفا بگین چیکار کنم اورژانسیه

سلام وقت بخیر

بخاطر مصرف دارو دچار عوارض مصرف و مسمومیت شده، باید تحت نظر دامپزشک باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
من یه جوجه کوچیک دارم که دقیقاً نمی‌دونم چند روزشه امروز صبح که از خواب پا شدم یدم که نشسته و خوابیده هر چقدر ... سلام وقت بخیر در واقع پرنده خواب نیست بلکه به دلیل ابتلا به یک بیماری عفونی، دچار ضعف، افت قند و فشار شده ...
من عروس هلندی دو ماهه دارم دستی کردمش ولی کمی از من می‌ترسه و برخی مواقع نوک می زنم و نمی گذاره نوازشش کنم ... سلام وقت بخیر، موارد مطرح شده عادی و روتین می‌باشد، در گذر زمان به واسطه محبت شما به پرنده و اعتمادسازی، شرایط ...
سلام خواهشش میکنم سریع جوابمو بدید من یه جوجه کبوتر دارم بدون پدر و مادر هست و خودم چند وقتی هست بهش با سرنگ ... سلام وقت بخیر احتمالا در روند تغذیه دستی خطا و اشتباهی بوده که سرلاک وارد مجرای تنفس هم شده است. لذا ازین ...
سلام وقت بخیرببخشید پرنده ام التهاب داخل مفاصل پا دارد به دو تا دامپزشکی داخل شهرمون مراجعه کردم داروی ملوکسیکام ... سلام وقت بخیر احتمالا مصرف این دارو به مدت ۲۱ روز مشکلاتی را برای دستگاه گوارش ایجاد خواهد نمود، از دامپزشک ...