سلام وقت بخیرببخشید پرنده ام التهاب داخل مفاصل پا دارد به دو تا دامپزشکی داخل شهرمون مراجعه کردم داروی ملوکسیکام انسانی تجویز کرده اند گفتند یک پنجم قرص را تا ۲۱ روز بهش بدم میخواستم بپرسم که مصرف این دارو مشکلی برای کبد و کلیه پرنده ایجاد نمی کند؟

سلام وقت بخیر

احتمالا مصرف این دارو به مدت ۲۱ روز مشکلاتی را برای دستگاه گوارش ایجاد خواهد نمود، از دامپزشک خود بخواهید داروی جایگزین دیگری را تجویز نماید.

یک امتیاز ثبت کنید
عروس هلندی نژاد. لتینو. دو روز هست که. اسهال شده چیکار کنم چی بدم بخوره و یک عروس هلندی دیگم نژاد سیامون ارزن ... سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی استفاده کنید.
اردک سِنش یک ماهه ، شکلات خورده و بی حال شده ، نمیدونم چیکار کنم حالش داره بد تر میشه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر، کافئین و تئوبرومین موجود در شکلات برای پرنده مضر و خطرناک می‌باشد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...
سلام من یه بچه گنجشک پیدا کردم یکی از پاهاش مثل اینکه مشکل داره فقط میپره نمیتونه پرواز کنه چیکارش کنم؟ بعد ... سلام وقت بخیر برای تشخیص مشکل پا باید توسط دامپزشک معاینه شود. در حال حاضر علاوه بر موارد غذایی که ذکر کردید ...
با سلام . یک عروس هلندی ۳ روزه گرفتم برای اینکه جفت شه با عروس دیگم ولی اینی که تازه گرفتم مدفوعش زرد و آبکیه ... سلام وقت بخیر قطعا پرنده تازه خریداری شده باید تا ۱۴ روز مجزا و در قرنطینه باشد، فعلا از داروخانه دامپزشکی ...