سلام وقت بخیر، من یه گربه تازگی به سرپرستی گرفتم، تقریبا یک ماه و نیم شه، شیر خشک میخوره، اما تازگی متوجه شدم مدفوعش رنگ زرد، یا قهوه ای خیلی خیلی روشنه، میخواستم بدونم، این مشکلی داره؟ یا بخاطراینکه شیرخوارست؟ ممنون میشم پاسخ بدید

سلام وقت بخیر

باید کم کم غذای کنسروی و غذا خشک مخصوص بچه گربه شروع شود
اگر علائمی مانند بی حالی بی اشتهایی و استفراغ نداره رنگ مدفوع فعلا مهم نیست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام وقتتون بخیر. گربه ام یه هفته است هر روز کلی عطسه میکنه. حالش خوبه مشکل دیگه ای نداره ولی وقتی یه چیزی بو ...
سلام ببخشید من تقریبا یه ساله تو حیاط خونم به یه گربه غذا میدم اونم همینجا میمونه و تا حالا فقط یه بار مریض ... سلام وقت بخیر غذا نخوردن ، بی‌حالی و لرزش پاها و ضعف، یک علامت هستن که بیماری خیلی مختلفی میتونن باعث این ...
بچه گربه ۲ ماه دارم دستاش لکهایه قرمز داره خیلی با زبون لیست میزنه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر لطفا به دامپزشکی جهت ویزیت دقیق مراجعه بفرمایید چون ممکن هست قارچ باشد