سلام وقت بخیر، من یه جوجه اردک تقریبا سه چهار هفته ای دارم که امروز وقتی برای بازی توی حیاط گذاشته بودنش متوجه شدم پاش شکسته و دلیلش رو هم نمی‌دونم،خودم تو خونه با نی و چوب بستنی و باند آتل بستم براش،ببرمش دامپزشکی ؟ ممکنه بمیره… بهش آنتی بیوتیک هم دادم بخوره و خودم غذاشو میگیرم جلوش تا بخوره از این جهات مشکلی نداره

سلام وقت بخیر

پانسمان اولیه کار مناسبی بوده که انجام دادین، همچنین انجام رادیولوژی توصیه می‌شود. برای درمان دقیق تر به دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام بلدرچینم توسط کلاغ مورد حمله قرار گرفته و نوک بالایی شکسته و غذا نمیتونه بخوره . راهی برای درمان وجود ... سلام وقت بخیر، بله نو پرنده در گذر زمان و طی چند ماه رشد خواهد کرد. توصیه به مراجعه جهت درمان و پروتز منقار ...
ببخشید شب ها مرغ عشق های من پر پر میزنه مخصوصا مرغ عشق نر بازه سنیشون حدود 4.7 ماه هست ولی وقتی پارچه رو شب برمیدارم ... سلام وقت بخیر احتمالا در طی شب پرنده‌ها دچار استرس می‌شوند، بهتر است از یک چراغ خواب در طی شب استفاده ن ...
سلام من حدود 3 روز پیش یک طوطی ملنگو 2 ماهه ( سرلاکی نبود) گرفتم و الان که بهش دقت میکنم در طول روز گاهی اوقات ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی بنده ۷ سالشه تازه برای اولین بار تخم گذاشته ایا نیاز است نزد دامپزشک ببرم سلام وقت بخیر اگر حال عمومی پرنده مساعد و سرحال می‌باشد نیاز به مراجعه نیست.