سلام وقت بخیر،من یک گربه نر دارم که چند وقتی هست به مشکل کریستال مثانه دچار شده،البته بعد کلی آزمایش و سونوگرافی متوجه شدیم،غذاش رو عوض کردیم ولی هر بار برای دفع مجدد سنگها باید بچمون بره زیر سرم تا بتونه دفع کنه،حالا سوال من اینه که آیا درمان قطعی داره که این مشکل به کل ریشه کن بشه؟؟بغری از قرص و دارو شیمیایی و سرم ،چه روش هایی رو پیشنهاد میکنید برای بهبود بچمون؟ ممنونم

سلام وقت بخیر

متاسفانه این بیماری ژنتیکی هست و‌ مثانه گربه شما به طور ژنتیکی و‌ارثی سنگ ساز هست
حتی اگر عمل هم بشود احتمال بازگشت بیماری وجود دارد
در نتیجه چاره ای به جز استفاده دائمی از غذای یورینری ، دارو ، و سرم تراپی وجود ندارد
گاها اگر سنگ ها زیاد باشد و غیر قابل دفع باشد عمل جراحی توصیه میشود

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام.گربه ای نر پیدا کردیم که عقیم شده بود و پای چپش رو قطع کرده بود تا نصفه و بخیه خورده بود. حدودا یکساله ... سلام وقت بحیر، جهت معاینه و بررسی ارتوپدی و نورولوژی به جراح متخصص نورولوژی مراجعه کنید.
دو گربه بی مادر رو از سه چهار روزگی بزرگ کردم الان چهار ماهه هستند دیشب تو حیاط یه گربه بزرگ اومده بوده از صدای ... سلام وقت بخیر لطفا بدنش رو از نظر وجود گازگرفتگی حتما بررسی بفرمایید و در صورت وجود حتما به دامپزشک مراجعه ...
سلام بچه گربم الان دو شبه شکمش باد کرده ‌و چیزی نمیخوره و یکسره می‌خوابه باید چیکار کنیم سلام وقت بخیر لطفا جهت دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام خسته نباشید امروز از خرید برگشتم گربه پشت سرم اومد آوردمش داخل خونه کوچیکه بهش غذا دادم گوشت خام دادم ... سلام وقت بخیر گوشت خام ، و به طور کلی غذای خام نباید بدید برای لنگش دست هم باید عکس رادیولوژی انجام بشه که ...