سلام وقت بخیر،ما بدلیل اینکه شمال زندگی می کنیم و توی خونه های ویلایی بودیم،گربم دسترسی به بیرون داشته و کم کم یاد گرفت که بره بیرون و کلا عادت کرد به این موضوع…میرفت بیرون گاهی ۵ ساعت بعد برمیگشت یا گاهی شب می موند ولی فردا برمی گشت…تااینکه یروز بعد از برگشتن من متوجه زخم و بی حالیش شدم و یه دوره ی نقاهت و درمان هم داشته (حالا گفتن گویا تیر خورده بوده) بعد از اون ما محتاط تر شدیم و نمی ذاریم بره بیرون،منزل فعلی بصورت اپارتمانی هست اما ایرا بشدت سر و صدا میکنه و میخواد که حتما بره بیرون (حتی پنجره رو باز کرده بود و رفته بود بیرون و نزدیک بود از ارتفاع بیوفته که من گرفتمش) و چون بشدت کثیف میشه می برمش حموم اما بخاطر اتفاقاتی که براش افتاده نمی خوایم اصلا بره بیرون و از طرفی سرو صداش آزاردهنده میشه گاهی…می خواستم بدونم چه کاری از دستمون بر میاد؟ یه سوال دیگه اینکه اگه یه گربه ی دیگه به سرپرستی بگیرم امکان داره شرایط بهتر شه؟ (ایرا به یکسال نرسیده و تقریبا توی ماه آذر یا دی میشه یک ساله)

سلام وقت بخیر

بعید هست که گربه دیگه بتونه شرایط رو بهتر کنه
در مرحله اول عقیمش کنید
و سپس سعی کنید تو خونه باهاش بازی کنید
اسباب بازی های مختلف براش تهیه کنید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام آیا یک چهارم استامینوفن پودر شده و باشیر مخلوط شده باعث مرگ بچه گربه میش؟ سلام وقت بخیر بستگی به وزنش داره از علائمش بی حالی و وجود خون در ادرار هست برای احتیاط به دامپزشکی مراجعه ...
سلام خسته نباشید گربه من دو ماهشه یک هفته پیش صداش گرفته بود و بی حال بود و دائم ناله میکرد بعد از یه هفته خوب ... سلام وقت بخیر احتمالا در گیری تنفسی پیدا کرده و مبتلا به ویروس هرپس شده باشد لطفا جهت دریافت انتی بیوتیک ...
درود گربم من سه تا بچه داشت حالا دو تاشو واگزار کردم و الان دو سه روزه دو تا سینه عقبیش ورم کرده شرایط ندارم ... سلام وقت بخیر، سعی کنین این یکی توله رو روی اون دوتا سینه بذارین، به مرور کوچک میشه
با سلام.گربه ای نر پیدا کردیم که عقیم شده بود و پای چپش رو قطع کرده بود تا نصفه و بخیه خورده بود. حدودا یکساله ... سلام وقت بحیر، جهت معاینه و بررسی ارتوپدی و نورولوژی به جراح متخصص نورولوژی مراجعه کنید.