سلام وقتون بخیر من یک گربه اسکاتیش دارم که عقیم شده و زمستان در اثر استرس این بچه در ادرارش خون بود و با دارو و رعایت رژیم غذایی مسئله حل شد الان حدود ۴الی ۵روز هست از غذای خشک هپی کت استفاده میکنه ودیدم در مدفوعش خون هست دوباره غذای قبلش که شامل سیب زمینی ابپز و مرغ و هویج بود براش گذاشتم ولی میل به هپی کت داره ممنون میشم کمکم کنید

سلام وقت بخیر

۲۴ ساعت آب و غذا از جلوش بردارید
بعد در حجم کم بهش بدید همون غذای هپی کت رو
اگر باز هم خون مشاهده شد ، باید تحت نظر دامپزشک آنتی بیوتیک مصرف کنه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر خسته نباشید …ببخشید حدود دوهفته پیش یک بچه گربه را توی خیابون پیدا کردم وآوردمش خونه مرتب ... سلام وقت بخیر اگر غذا فقط مرغ و گوشت خورده باشد احتمال ابتلا به پوکی استخوان هست که در این صورت باید عکس رادیولوژی ...
سلام وقتتون بخیر، گربم زایمان کرده دوتا بچه اورده الان یک روزشونه، لیسشون میزنه همیشه هم کنارشون دراز میکشه ... سلام وقت بخیر، به دامپزشک مراجعه کنید شاید بشه کمک کرد بچه ها از شیر مادر استفاده کنن در غیر این صورت شیر خشک ...
با درود گربه نر عقیم به طور مداوم گربه نر عقیم دیگر را گاز می گیرد مانند حالت جفت گیری چرا با سپاس فراوان سلام وقت بخیر باید در مرحله اول محیط رو براشون غنی کنید مثلا حداقل باید ۳ تا ظرف خاک داشته باشند و ۳ یا ۴ ...
گربه من با توجه به آزمایش fip داره حدود 1 ساله داره نژاد دی ای اچ هست ولی پارسال بیماری پنو کوپنی هم گرفته بود ... سلام وقت بخیر اف ای پی یک بیماری ویروسی کشنده هست اخیرا درمانی به نام جی اس برای آن یافت شده که به احتمال ...