سلام وقتتون بخیر ی مرغ دارم تقریبا پنج ماهشه داخل چشاش کف می‌کنه و‌غذا نمیخوره چیکار کنم

سلام وقت بخیر، احتمال درگیری پرنده با یک بیماری ویروسی یا باکتریایی اثر گذار بر سینوس‌های صورت مطرح است، جهت معاینه و تشخیص دقیق تر به دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من چندتاهمستردارم تازگی یه بیماری گرفتن دست وپاهاشون شبیه آبسه میشه بعدشم سیاه میشه ودرمراحل دید پنجه ... سلام وقت بخیر در این‌مورد جنسیت و سن موضوع مهمی هست یکی از دلایل پرکاری غده فوق کلیه هست
سلام خسته نباشید من یه خرگوش تازه خریدم پاش آسیب دیده و لنگ میزنه موقعه راه رفتن میشه راهنمایی کنین چیکار ... سلام وقت بخیر حتما معاینه بشه و در صورت نیاز رادیولوژی از اون ناحیه جهت بررسی بیشتر انجام بشه
سلام خسته نباشید من عروس هلندیم تخم گیر کرده بود روده اش زده بود بیرون رفتیم براش بخیه زدیم ولی هنوز بیحاله ...
سلام ماهی قرمز دارم چند روزیه خیلی بی حاله خیلییی زیاد چیکارش کنم چهارتا پیش همن یکیشون اینجوری شده احساس ... سلام وقت بخیر، اگر شکم متورم و متسع باشد احتمال بارداری مطرح است ولی اگر روند شنا کردن ماهی دچار اختلال باشد، ...