سلام وقتتون بخیر یه مشکلی برای گربم پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید امروز چن ساعت بعد غذا خوردنش خواسم بغلش کنم صدای عجیبی دراورد و نذاشت بغلش کنم یکم بعد متوجه شدم که مشکل بغل کردنش نیست کلا نمیزاره به شکمش دست بزنم حتی یه لمس کوچیک ولی جاهای دیگش اوکیه دیروز از خونه رفته بود بیرون بعد با یه گربه دیگه دعوا کرده ممکنه از بلندی افتاده باشه یا مشکله دیگه ای داشته باشه؟

سلام وقت بخیر

لطفا جهت انجام رادیولوژی و سونوگرافی محوطه شکمی به دامپزشکی مراجعه فرمایید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من گربم یک سالشه مادرزادی ناراحتی شدید قلبی داره جواب اکو و سونوگرافی هم گرفتم میخواستم ببینم میشه براش ... سلام و وقت بخیر لطفا با جواب اکوکاردیوگرافی به دامپزشک مراجعه فرمایید و قرص قلب مناسب را دریافت بفرمایید حیوان ...
سلام من یه بچه گربه دارم حدود 1 الی 2 ماهشه صب اومد پیشم دیدم که کلا تن و بدنش داره می‌لرزه و اصلا حال نداشت،فکر ... سلام وقت بخیر بله حتما به دامپزشک مراجعه بفرمایید
من گربمو جفت انداختيم و بعد يك هفته غذاش و خوابش بيشتر شد و به چشمم چاق شده شكمش و دنبال جا ميگرده امروز از ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید برای سونوگرافی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید دوره ی ابستنی گربه حدود ۶۲-۶۳ ...
سلام یه بچه گربه رو از بالکنمون پیدا کردم بند نافش هنوز بهش وصله چیکار کنم؟؟ سلام وقت بخیر مشکل خاصی نیست اگر توسط دامپزشک جدا بشه بهتره در غیر این صورت هم مشکلی پیش نمیاد