سلام وقتتون بخیر گربه من هیمالین. چشماش آب میده از حالت طبیعی بیشتر و دور چشمش متورم شده.ممنون میشم مشاوره بدین

سلام و وقت بخیر، عفونت های چشم علل مختلفی از جمله باکتریای، ویروسی و … داره ، فعلا قطره کلرامفنیکل هر ۶ ساعت بندازه و در اولین فرصت ویزیت بشه

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام گربه dsh دارم از صبح بیحال بود الان دیدم خون ریزی داره راهنمایی میخواستم؟ سلام وقت بخیر علت خون ریزی باید مشخص و درمان بشه لطفا در اولین فرصت به دامپزشک مراجعه نمایید
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام آیا یک چهارم استامینوفن پودر شده و باشیر مخلوط شده باعث مرگ بچه گربه میش؟ سلام وقت بخیر بستگی به وزنش داره از علائمش بی حالی و وجود خون در ادرار هست برای احتیاط به دامپزشکی مراجعه ...
سلام خسته نباشید چند وقتیه بچه گربم زیر پنجول های پاهاش یه دونه های مشکی رنگی زده و تعداد زیاد حتی با حموم ... سلام وقت بخیر ممکن هست روی پنجه ها هم بزنه اما برای تشخیص دقیق ماهیت باید از نزدیک توسط دامپزشک ویزیت شو ...