سلام وقتتون بخیر. گربه ام یه هفته است هر روز کلی عطسه میکنه. حالش خوبه مشکل دیگه ای نداره ولی وقتی یه چیزی بو میکنه عطسه میکنه دامپزشکش آنتی بیوتیک تجویز کرده باید بدم بهش؟ چون میترسم عفونت نباشه مقاومت آنتی بیوتیکی پیدا کنه بدتر بشه

سلام وقت بخیر، اگر دلیل عطسه مشخص نشده فعلا آنتی بیوتیک بدید اگر بهتر نشد از سر و گردن عکس رادیولوژی بگیرید.

3.3/5 - (3 امتیاز)
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...
سلام آیا شما برای گربه هایی که مشکل کلیه دارند دیالیز یا همودیالیز انجام میدین؟هر چند مدت باید گربه هایی که ... سلام وقت بخیر خیر در ایران انجام نمیشه بطور کلی در کشور های پیشرفته هم در مراکز تحقیقاتی انجام میشه چون ...
من یه بچه گربه پیدا کردم هنوز یه ماهش نشده و همش میو میو میکنه و سرصدا توی خاکم دستشویی نمیکنه مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر گاهی بچه گربه ها به دلیل تغذیه نامناسب دچار نفخ و دلدرد میشوند که با داروی مناسب و تغذیه مناسب ...
با سلام.الان متوجه شدم موی روی یکی از پاهای گربم خالی شده،ظاهرا خارش و سوزش نداره چون بی قراری نمیکنخ،من کک ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نمونه سطحی از اون ناحیه انجام بشه، شایع ترین عامل قارچ هست.