سلام وقتتون بخیر چهار ماه هست یک عروس هلندی نر دارم الان ۶ ماهشه. هرچی شاه بال سمت چپش میخواد در بیاد و یکم بزرگ شده پرنده اون رو میکنه و کلی خونریزی و زخم میشه جاش تا حالا ۵ بار اتفاق افتاده شاه بال سمت راست داره بزرگ میشه اما این بال هر چی در میاد میکنه و کلی زخم میشه از هر لحاظ سرحال هست اما این بال رو میکنن ممنون میشم بگین برای چی میکنه بالش رو ؟؟ و راه حل کمک بهش چی هست؟ خیلی ممنون از وقتی که میزارین

سلام وقت بخیر

اگر چیدمان و آرایش پرها در بال سمت دیگر عادی و طبیعی هست، قطعا یک مشکلی در بال مورد نظر وجود دارد، توصیه میشود برای تشخیص دقیق مشکل به دامپزشکی مراجعه نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر من یک عروس هلندی تازه گرفتم یک هفتس مدفوعش آبکی و زرد هست گاهیم خمیری زرد . دامپزشک گف قطره انرو ... سلام وقت بخیر پرنده درگیری گوارشی دارد و داروی انروفلوکساسین فعلا گزینه مناسبی می‌باشد.
سلام من عروس هلندی دارم نمیدونم چند ماهشه پس کلش کچله و نمیتونه پرواز کنه چکار کنم؟ سلام وقت بخیر لطفا از پرنده یک عکس، فیلم یا کلیپ با کیفیت ارسال نمایید.
من یک پرنده مریضی دارم پر ریزی دارد واز امروز می‌رود کف قفس وبه نظر و میخوابد به نظرمن کمی چلغوزش مشکوک است ... سلام وقت بخیر، در مواقعی که بیماری به شدید ترین حد می‌رسد، پرنده از روی نشیمن پایین آمده و در کف قفس زمین‌گیر ...
سلام من یک مرغ مینای ۳ ساله دارم الان ۳ روزه که خیلی بی حاله همش کف قفس و اینور اونور میشینه و دهنش مداوم بازه ... سلام وقت بخیر احتمالا یک مشکل یا بیماری تنفسی مطرح می‌باشد. توصیه به مراجعه حضوری و معاینه بالینی می‌ش ...