سلام وقتتون بخیر چشم راست سگ یکماهه ام عفونت کرده، ترشح زرد میده خیلی کوچیکه میترسم از قطره استفاده کنم به نظرتون دارو چی استفاده کنم؟ سیپلکس یا کلوبیوتیک و سولفاستامید؟ پماد اریترومایسین بزنم؟ لطفا دستور دقیق مصرفشو بهم بگین ممنون

سلام وقت بخیر، ابتدا باید حتما مورد معاینه قرار بگیرد. اما میتوانید از قطره سیپلکس هر ۶ ساعت استفاده بفرمایید اگر بهبود پیدا نکرد به دامپزشک مراجعه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام توله سگم سه چهار روزه چیزی نمیخوره به شدت لاغر شده نژادش از نوع پاکوتاهه قبلا خیلی شاد و شنگول بود پاس ... سلام وقت بخیر، آیا سگ شما واکسنهایش را به طور کامل دریافت کرده است؟ ممکن است به دلیل شروع برخی بیماریهای ویروسی ...
سلام من نزدیک چند روزی هست سگم اسهال هستش امروز دیدم تو کل خونه دستشویی کرده و بالا آورده و خیلی ترسیدم الان ... سلام وقت بخیر دامپزشکی تشریف ببرید کیت و آزمایش خون باید انجام بشه و سرم تراپی و آنتی بیوتیک تراپی انجام ...
چه سگ های برای اپارتمان خوب است ؟به جز پامر سلام و وقت بخیر، لطفا اگر سوالی در زمینه درمان دارید مطرح بفرمایید
سلام یه توله سگ مدتی از خیابون پیدا کردم اوردمش خونه رسیدگی کردم الان بزرگ شده ..نتونستم ببرمش دامپزشکی چون ... سلام وقت بخیر، برای تشخیص نژاد باید عکسی از سگ دیده شود. سگ های خیابان اغلب نژاد بومی یا میکس دارند. به طور ...