سلام.وقتتون بخیر.پرنده م از دیروزبیحاله،هرچی میخوره چنددقیقه بعد ازچینه دانش خالی میکنه،استفراغ نمیکنه،غذایی ک خورده رومثل زمانی ک ب جوجه هاش غذامیداد برمیگردونه ومیپاشونه اطرافش.کزکرده وپف کرده اروم ی جامیشینه فقط

سلام وقت بخیر

احتمالا یک عامل عفونی در دستگاه گوارش باعث باعث چنین شرایطی شده هرچند عوامل دیگری هم می‌تواند زمینه ساز باشد. برای تشخیص و درمان به دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندیم دو سه روزه بی حا و بی اشتهاس و یه گوشه پف میکنه چرت میزنه و مدفوعش فرق کرده چجوری متوجه بشم ... سلام وقت بخیر پرندتون درگیری گوارشی داره و احتمالا در صورت عدم مداوا بسیار لاغر خواهد شد، از داروخانه دامپزشکی ...
سلام عروس هلندیم سه شاخه از تاجش افتاده بازم در میاد سلام وقت بخیر بله در میاد و نگران نباشید، استفاده از قطره مولتی ویتامین جهت تسریع رویش پر مفید می‌باشد.
سلام حالتون خوبه تو رو خدا بهم جواب بدین😭😭😭شما تحصیل کرده این میدونید .. من یه عروس هلندی دارم اجی کوچیکم ...
سلام من یه جوجه بلبل خرما سرلاکی دارم یه پاش سالمه یکی دیگه انگار فلجه خوب میشه آیا؟ سلام وقت بخیر پایی که دچار مشکل هست باید توسط دامپزشک آتل بندی و مقید بشود