سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم اگه گربه نخ و سوزن بخوره چه علائمی داره ک متوجه بشیم خورده یا نه؟

سلام وقت بخیر، دچار دل درد، بی اشتهایی، استفراغ، بی قراری میشود. حتی سوزن اگر زخم ایجاد کند ممکن است به دلیل خون ریزی داخلی افت فشار پیدا کند.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه ۵-۶ ماهه من چند روزیه که اسهال می‌ره دو روزه که استفراغ می‌کنه (شفاف و بی رنگ) همچنین دو روزه که ندیدم ... سلام وقت بخیر با توجه به علائم باید حتما ازمایش خون بدهد و دارو های وریدی و سرم استفاده شود میتوانید خیلی ...
سلام وقت بخیر خسته نباشید من شهرستانم یه گربه دارم فک پایینش تا بالای گردن ورم کرده فکر کردم زنبور یا چیز دیگه‌ای ... سلام وقت بحیر، متاسفانه تا زمانیکه از نزدیک ویزیت نشود، و عکس رادیولوژی گرفته نشود، نمیتوان راهنمایی صحیح ...
گربه‌ی من ۵ ماهشه مقعد و بدنشون لیس نمیزنه، دود دهنش زخمای عجیبی داره یه ماهه و گاهی مخصوصا بعد از غذا و موقع ... سلام و وقت بخیر باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه تا علت دقیق مشخص و برطرف بشه و در صورت لزوم دارو مصرف کنه اگر ...
سلام وقت بخیر،من یک گربه نر دارم که چند وقتی هست به مشکل کریستال مثانه دچار شده،البته بعد کلی آزمایش و سونوگرافی ... سلام وقت بخیر متاسفانه این بیماری ژنتیکی هست و‌ مثانه گربه شما به طور ژنتیکی و‌ارثی سنگ ساز هست حتی اگر ...