سلام وقتتون بخیر من ی خرگوش ۳ ماه دارم پشم های گوش و پاهاش و دستاش ریخته و قرمز شده

سلام وقت بخیر

بیمار یا دچار قارچ هست با انگل حفار

5/5 - (1 امتیاز)
سلام بنده ی سگ شیتزو تریر ۴ ساله دارم ک از دیشب بی‌حالی توش دیده شد امروز دوبار استفراغ کرد و بعداز اون ب پزشک ... سلام وقت بخیر، احتمالا واکنش الرژیک هست باید در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنین
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...
سلام روزتون بخیر. یه خرگوش ماده سفید چشم قرمز حدودا ۳ ساله دارم. هفته گذشته چشمش عفونت کرد. پزشک آموکسی سیلین ... سلام وقت بخیر این دارو برای خرگوش منع مصرف داره سریعا به دامپزشک اگزوتیک مراجعه کنید
سلام عروس هلندی دارم یک سال خریده ام پرهای بال و دمش افتاد و وقتی در میخواد در بیاد خشک میشود و میافتد ویتامین ... سلام وقت بخیر احتمالا با توجه به توضیحات، پرنده مشکوک به ابتلا به بیماری فساد پر و منقار طوطی سانان می‌باشد. مکمل ...