سلام وقتتون بخیر.من یک لاک پشت هاکی دارم خیلی کوچیکه حدودا اندازه کف دستم هست. سه روزی هست روی یکی از دستاش نمیتونه درست راه بره ولی تکونش میده .سه روز پیش از بلندی کمی پرت شد و این بلا سرش اومد و لنگ میزنه. و چند روزی هست که توی ادرارش اوره نمی‌بینم آیا مشکل جدی داره و حتما باید به دامپزشکی ببرمش؟

سلام وقت بخیر

بله باید توسط دکتر اگزوتیک معاینه بشه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من لاک پشتم تخم گذاشته گذاشتیم زیر ماسه ولی نمیدونم دمای ماسه چقدر باید باشه جای خنک باشه یا گرم و چه ... سلام وقت بخیر، طول روز 28-32 شب 22-24
سلام من یه لاک‌پشت خزری دارم الان یک سال و نیم هست که دارمش هیچی رشد نکرده البته غذاش فقط گیاه بوده براش چه ... سلام وقت بخیر، باید شرایط نگه داریش بررسی بشه و در صورت امکان معاینه بشه
سلام ماهی قرمز دارم چند روزیه خیلی بی حاله خیلییی زیاد چیکارش کنم چهارتا پیش همن یکیشون اینجوری شده احساس ... سلام وقت بخیر، اگر شکم متورم و متسع باشد احتمال بارداری مطرح است ولی اگر روند شنا کردن ماهی دچار اختلال باشد، ...
سلام خسته نباشید من خرگوشم بند انگشت پاش شکسته الان جاش کبوده و اون انگشت شکسته رو بالا نگه داشته باید چیکار ... سلام وقت بخیر، باید آتل گرفته بشه و در صورت نیاز با توجه به شدت آسیب اگر زیاد باشه بند انگشت جدا بشه