سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی 5ماهه دارم حدود یک ماه هست که به شدت پرهاش می ریزه میشه لطفاً راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

لطفا از رفتار، عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ارسال نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر من یک مرغ عشق دارم که نوکش به طرز عجیبی رشد کرده خیلی وقته که اینجوری بخاطر همین توجه ای نکردم ... سلام وقت بخیر، قطعا منقار پرنده شما به طور روتین و ماهیانه باید اصلاح و تریم شود. جهت اصلاح منقار پرنده حتما ...
سلام من دیشب پام رفت روی جوجه بلدرچینم بعد امروز صبح بلند نمی‌شه از سر جاش همش یه جا خوابیده ی‌خواستم بدونم ... سلام وقت بخیر، قطعا خطراتی مثل ضرب دیدگی، کوفتگی، در رفتگی مفاصل، شکستگی و حتی خونریزیهای داخلی مطرح می‌باشد. ...
سلام، من عروس هلندیم حدود یه ماه و نیم قبل ی عفونت جزئی داشت ک دکتر برای دو تا انتی بیوتیک باکتری واستاتیک ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده در حال حاضر درگیر بیماری تنفسی می‌باشد، بهتر است معاینه شود و از قفسه سینه، ...
سلام یه طوطی گرینچیک دوماهه دارم، یه پاشو همش بالا میگیره و یکی دو روزه مدفوعش قرمزه،مریضه یا طبیعیه؟ سلام وقت بخیر، قطعا هردو علامت مطرح شده علایم نامطلوبی هستند. هرگونه درد و آسیب در پا، با علایمی مثل التهاب، ...