سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی دارم بعد یهو لایه بال یه چیزی شبیه به مگس دیدم و هر کاری می کنم در نمیاد چسبیده بهش چیکار کنم ؟

سلام وقت بخیر

پودر پروپوکسور رو و بین پرها اجرا بشود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سه تا جوجه عروس هلندی دارم پدر مادرش پرهاشو می‌کنه یعنی هنوز پرها حالت تیغ بود می‌کند خون میومد دوباره ... سلام وقت بخیر بخشی از رفتار غریزی جهت باز شدن پرها می‌باشد، بخش دیگر مربوط به مشکلات رفتاری پرنده می‌ب ...
سلام خسته نباشید من یدونه جوخه عروس هلندی تقریبا 20روزه دارم غذا دادنی چینه دانش باهوا پر میشه الان هم که خوابه ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده دچار ابتلا به اتصاع پیش معده می‌باشد و باید توسط دامپزشک معاینه شود.
سلام خسته نباشید من ی مرغ مینا دارم نمی‌دونم چند وقتشه چند روزی هست غذاش تموم شده بودم یکی از فامیلامون گف ... سلام وقت بخیر قطعا بخاطر غذای ارائه شده است. نخودچی نه تنها تامین کننده نیازهای غذای پرنده شما نیست بلکه ...
با سلام و وقت بخیر تکه نخی دور زبان جوجه پیچیده شده بود که مقداری از آن را باز کردم ولی ته زبانش گره خورده بود ...