سلام وقتتون بخیر من یه عروس هلندی سه ماهه دارم که هنوز سرلاک بهش میدم. چند روز پیش یهو شروع کرد به جمع زدن و انگار مثلا میخواست خودش و به در و دیوار بکوبه بعد صبحش دیدم چینه دونش باد کرده و الان دست میزنم انگاری درد میکنه چون واکنش نشون میده. میخواستم بپرسم آیا چینه دونش پاره شده یا اینکه نکنه اتفاقی براش افتاده؟ باید چیکارش کنم نگرانشم

سلام وقت بخیر

برای تشخیص پارگی چینه دان باید بطور دقیق معاینه شود، اگر تهران هستید در اولین فرصت مراجعه حضوری نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من دو تا عروس هلندی دارم ( نر و ماده ) عروس ماده ام امروز دیدم قفسه سینش دقیقا وسط فاصله سر ...
آیا برنج برای پرندهگان خوب است سلام وقت بخیر برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی ...
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...
باسلام من دیروز یک کبوتر پیدا کردم که به شدتت هردو چشمش عفونت کرده وهیچی نمی خورد .چکار میتونم براش انجام ... سلام وقت بخیر از قطره سیپلکس چشمی برای عفونت چشم استفاده کنید و حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید.