سلام وقتتون بخیر من یه جوجه اردک دارم دیروز قفسش از ۱.۵ متری افتاد ،دیروز مشکلی نداشت اما امروز یکم لنگ میزنه باید چیکار کنم ؟

سلام وقت بخیر، احتمالا در اثر افتادن قفس، پا دچار ضرب دیدگی شده و بهتره توسط دامپزشک معاینه و بهدجهت شکستگی عکس رادیولوژی گرفته بشود.

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام اگه میشه راهنمای کنید تعادل مرغ مينا من کم شده و به زور راه ميره و به زور روی چوب می ایستاده اشتهاش خوبه ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، پرنده باید بطور دقیق و بالینی معاینه و سپس درمان شود، لذا مراجعه حضوری ...
سلام من یه عروس هلندی دارم که کلا پرهاش داره می‌ریزه و همش در حال خارش بدنش هست علتش چی می‌تونه باشه ممنو ... سلام وقت بخیر پرنده مشکوک به بیماری فساد پر و منقار طوطی‌سانان می‌باشد لذا جهت اطمینان قطعی، انجام آزمایش ...
سلام وقت بخیر..یک جفت عروس هلندی دارم که مدت یک سال میشه کرک وپرهای پرنده نر کامل ریخته و فقط پوست هستش..از نظر ...
۱جفت عروس هلندی دارم ناخن نر سیاه شده و ماده نفس نفس میزنه علش چیه؟ سلام وقت بخیر، ناخن پرنده نر احتمالا یا ژنتیکی یا در اثر ضربه سیاه شده. پرنده ماده یا درگیری تنفسی داره یا ...