سلام وقتتون بخیر من گربم سنگ مثانه داشت و عملش کردم الان دوباره به حالا قبلیش برگشته که ادرار خونی داره و توی ظرف خاکش نمیره جاهای دیگه کارشو انجام میده گربم ۷ سالشه جوری هست بشه خوبش کرد چون واقعن نمیشه دوباره عملش کرد ممنونم

سلام وقت بخیر

مورد اول اینکه حتما باید سنگ های قبلی آزمایش بشن که نوعش مشخص بشه
مورد دوم الان هم باید سونوگرافی و رادیولوژی انجام بشه و اندازه سنگ های احتمالی مشخص بشه
یک سری از سنگ ها با تغییر جیره غذایی اگر اندازه آنها خیلی کوچک باشه قابل انحلال هستن
اما اکثر آنها غیر قابل انحلال و ترکیبی از چندین نوع سنگ هستند و باید جراحی شود
حتما در اولین فرصت به دامپزشک مراجعه نمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام چشم راست گربه ام خط اشکش و بالای پلکش موهاش ریخته اون یکی چشمش فقط یکم خط اشک و چشم راستشو خوب نمی‌تونست ... سلام وقت بخیر قطره اشکی مصنوعی هر ۶ ساعت تا ۵ روز استفاده کنید
یه بچه گربه دارم که وقتی از روی زمین بلندش میکنم ناله میکنه .یه دوره سه روزه سرم تراپی گذرونده ولی هیچ تغییری ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نرمی استخوان به دامپزشک مراجعه کنید
سلام وقت بخیر من حدود ۸ماه در حیاط خانه گربه ای را نگه داری میکنم حدود یک ماه هست که بچه هاش بدنیا اومدن اون ... سلام وقت بخیر، مجددا به درمانگاه مراجعه کنید.
سلام من گربم شیش تا بچه بدنیا اورده فکر کنم دو هفته یا سه هفته شده الان یکیشون تا دیروز خوب بود همین امروز اشتهاش ... سلام وقت بخیر لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید