سلام وقتتون بخیر من گربم دو‌ماهشه بعد دو شبه رو تخت داره دستشویی میکنه فقط هم شبا اینجوریه و حتی حس میکنم تو خواب دستشویی میکنه تو طول روز میره تو خاکش فقط شبا اونم نزدیک ۵.۶ اینجوری میشه باید چکار کنم

سلام وقت بخیر، لطفا تعداد ظرف خاک رو بیشتر کنین و اینکه مقداری هم نور در محیط باشه که بتونه ظرف رو ببینه

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر،ما یه بچه گربه پیدا کردیم دقیقا نمیدونم چند وقتشه خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره و من چند روزه ... سلام وقت بخیر احتمالا دچار پرولاپس رکتوم شده باشه لطفا در اسرع وقت به دامپزشک جراح مراجعه فرمایید
درود گربم من سه تا بچه داشت حالا دو تاشو واگزار کردم و الان دو سه روزه دو تا سینه عقبیش ورم کرده شرایط ندارم ... سلام وقت بخیر، سعی کنین این یکی توله رو روی اون دوتا سینه بذارین، به مرور کوچک میشه
گربه ام نژاد اسکاتیش بیریتیش هستش چند وقتیه تو مدفوعش خون هستش حس میکنم درد شکم هم داره ناله هم میکنه من سمنان ... سلام وقت بخیر برای تشخیص قطعی باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه
سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده ... سلام وقت بخیر شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر ...