سلام وقتتون بخیر من پرندم چند روزه حالش خوب نبود و بردمش دامپزشکی اون بهش داروی انسان داد رفته رفته حال پرندم بدتر شد و امشب 4 بار تشنج کرد الان پاهاشو جمع کرده چیکار کنم که فلج نشه؟

سلام وقت بخیر

سبب‌شناسی و اتیولوژی تشنج بسیار پیچیده بوده و نیاز به معاینات دقیق و استفاده از سایر ابزارهای تشخیص مثل رادیولوژی و آزمایش خون می‌باشد، لذا جهت تشخیص و درمان حتما در اولویت به مجموعه مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر چهار ماه هست یک عروس هلندی نر دارم الان ۶ ماهشه. هرچی شاه بال سمت چپش میخواد در بیاد و یکم ... سلام وقت بخیر اگر چیدمان و آرایش پرها در بال سمت دیگر عادی و طبیعی هست، قطعا یک مشکلی در بال مورد نظر وجود ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی بنده ۷ سالشه تازه برای اولین بار تخم گذاشته ایا نیاز است نزد دامپزشک ببرم سلام وقت بخیر اگر حال عمومی پرنده مساعد و سرحال می‌باشد نیاز به مراجعه نیست.
عروس هلندی من از روی تخت هل تند خورد افتاد الان پای سمت چپش لنگ میزنه چیکار باید بکنم؟ پاش شکسته؟ سلام وقت بخیر، اگر عروس هلندی شما راه میرود، احتمال ضرب دیدگی و کوفتگی بیشتر مطرح است ولی اگر روی پای مجروح ...
عروس هلندی م اسهال هست لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر، از پودر پروبیوتیک مخصوص پرندگان به میزان یک گرم در صد میلی‌لیتر آب استفاده کنید، اگر برطرف ...