سلام وقتتون بخیر من همسترم ناحیه باسنش(چند میلی متر پایین تر از دمش) ورم کرده یکمم صورتی شده میخواستم ببینم خطرناکه و اینکه باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، اگر همستر ماده باشه موضوع مهمی هست و باید از نظر رحم و واژن بررسی بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام میشه لطفا راهنمایی ام کنید یه بچه خرگوش دارم گاهی بدنش مثل اینکه بهش برق وصل بشه میلرزه اوایل فکر میکردم ...
سلام وقت بخیر ، خرگوش من چشماش یه کم درشت تر از همیشست و غذا نمیخوره ، احساس میکنم چشماش ورم دارن ولی هیچ قرمزی ... سلام وقت بخیر، فشار ریشه دندان در خرگوشها(به خاطر باز بودن ریشه ها) باعث بیرون زدن چشم میتونه بشه. هچنین آبسه ...
سلام یه لاکپشت مینیاتوری دارم که چندوقته بدنش زرد شده توی آکواریوم بدون آب نگهش میدارم یه مقدار مرطوبه البته ... سلام وقت بخیر لاک پشت مینیاتوری نداریم بسته به نوع گونه شرایط زندگی‌ فرق میکنه
سلام من لاک پشتم تخم گذاشته گذاشتیم زیر ماسه ولی نمیدونم دمای ماسه چقدر باید باشه جای خنک باشه یا گرم و چه ... سلام وقت بخیر، طول روز 28-32 شب 22-24