سلام وقتتون بخیر من عروس هلندی دارم مدفوعش اسهالی شده خیلی بیحاله وکم تحرک شده لطفاً راهنمایی بفرمایید

سلام وقت بخیر

از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین یا فلورفنیکل تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی نداره ... سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی ...
سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی 5ماهه دارم حدود یک ماه هست که به شدت پرهاش می ریزه میشه لطفاً راهنمایی ک ... سلام وقت بخیر لطفا از رفتار، عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ...
سلام وقت بخیر برای تغذیه جوجه عروس هلندی به جز سرلاک تقویتی دیگه ای باید در تغذیه قرار بگیره و برای جلوگیری ... سلام وقت بخیر بعد از گذشت یک بازه زمانی میتوانید از اقلام غذایی پخته و نرم شده مثل حبوبات، عدس، نخودفرنگی، ...
سلام عروس هلندی من حدود ۲۹ روزه هست سرلاک میخوره هر روز سه وعده ی ۱۰ سی سی که با سرنگ میدم بهش البته اینم بگم ... سلام وقت بخیر، فاصله زمانی فعلا هر ۶ الی ۸ ساعت باشد، از سن ۴۰ روزگی از تخم‌مرغ آبپز، عدس، هویج و سایر موارد ...