سلام وقتتون بخیر من دو تا عروس هلندی دارم ( نر و ماده ) عروس ماده ام امروز دیدم قفسه سینش دقیقا وسط فاصله سر تا پا پر هاش قرمز شده و مثل اینکه خون اومده بوده خودش پر هاش رو میخاروند و پر ها رو با دهنش تمیز‌می‌کرد، سر حال هم هست ، فکر می‌کنم به تیزی چوب هاش بریده باشه ، چیکار باید کنم؟ پماد تتراسایکلین ۱ درصد خوبه بزنم بهش؟

یک امتیاز ثبت کنید
عروس هلندی من از روی تخت هل تند خورد افتاد الان پای سمت چپش لنگ میزنه چیکار باید بکنم؟ پاش شکسته؟ سلام وقت بخیر، اگر عروس هلندی شما راه میرود، احتمال ضرب دیدگی و کوفتگی بیشتر مطرح است ولی اگر روی پای مجروح ...
درمورد غذا بلدرچین که پرسیدم گفتید دلت استارتر بگیر گرفتم ولی نخوردن گفتم شاید بیمارن بردم دام پزشک ولی هیچ ... سلام وقت بخیر احتمالا بخاطر بو و مزه یکم بی میلی به مصرف نشان بدهند، می‌توانید با ماست و سبزیجات همراه و ...
خروس لاری دارم که له له میزنه وهنگام له له زدن خر خر می‌کنه وادسه می‌کنه وخرخرش بند میاد بعد چند دقیقه دوباره ... سلام وقت بخیر جای پرنده گرم و دارای گرد و غبار هست و قطعا تلاش در جهت خنک کردن پرنده و مرطوب کردن فضا جهت کاهش ...
سلام عروس بنده روزمین بود پسرم ندیدش آروم پا گذاشت روش ولی پرنده ترسیدکلی از پرهاش ریخت ی جورای اونجا که پسرم ... سلام وقت بخیر قطره مولتی ویتامین استفاده کنید طی ۳ هفته پوشش پر تکمیل می‌شود‌.