سلام وقتتون بخیر من تازه یک عروس هلندی خریدم و رام نیست میخوایم عوضش کنیم و یه عروس هلندی دستی بگیریم آیا برای عروس هلندی قبلیمون مشکلی پیش میاد و افسردگی میگیره اگه به پرنده فروشی برگرده بعد ۵ روز؟

سلام وقت بخیر

اگر مدت زیادی از آمدن پرنده نگذشته و با شما ارتباط عاطفی برقرار نکرده می‌توانید انجام دهید.

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام من مرغ مينا دارم که 7 ساله هست که چند وقت پیش تشنج گرفت و بعد از مدتی هم دچار عدم تعادل شدید شد به زور راه ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه پرنده شما سابقه تشنج داشته، اصلا کیس مشاوره نیست و برای تشخیص و درمان صحیح ...
سلام وقت بخیر من دو عروس هلندی دارم. آیا اگر به مدت یک هفته با آب و غذا ی کامل عروس هلندی هامو تنها بزارم مشکلی ... سلام وقت بخیر خیر، به هیچ عنوان این کار توصیه نمی‌گردد، علاوه به فساد و کهنگی آب و غذا، موارد دیگری مانند ...
عروس هلندیم را یک بار بیرون آوردم و رفت بالا و پایین نیومد رفتم گرفتمش با زور بردمش داخل قفس تازه گازمم گرفت ... سلام وقت بخیر تمایل به آزاد بودن پرندگان کاملا ذاتی و غریزی است. برای دستی کردن پرندگان اولین قدم اعتمادسازی ...
سلام وقتتون بخیر من حدود ۱ هفته و چند روز پیش یک طوطی ملنگو آوردم و الان به تازگی استرسش کم شده و هم صدا میکنه ... سلام وقت بخیر، بیرون از قفس آمدن باید به نوعی یک تشویقی برای پرنده باشد.برای دستی کردن پرنده باید در قدم اول ...