سلام وقتتون بخیر من به یه گربه خیابونی رسیدگی‌میکنم چند روزیه خیلی میخوابه تا شب میخوابه شب بیدار میشه میره بیرون شکمشم‌ متورمه و اخلاقشم یکم بد شده علتش چی میتونه باشه

سلام وقت بخیر

باید سونوگرافی شکم و آزمایش خون انجام شود

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام در حیاط منزل بنده گربه ای زندگی میکند که به تازگی چشم راستش متورم شده و کاملا بسته شده است. برای درمانش ... سلام وقت بخیر، جهت معاینه تخصصی چشم به دامپزشک مراجعه کنید.
یه بچه گربه دارم که وقتی از روی زمین بلندش میکنم ناله میکنه .یه دوره سه روزه سرم تراپی گذرونده ولی هیچ تغییری ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نرمی استخوان به دامپزشک مراجعه کنید
سلام وقتتون بخیر گربه من هیمالین. چشماش آب میده از حالت طبیعی بیشتر و دور چشمش متورم شده.ممنون میشم مشاوره ... سلام و وقت بخیر، عفونت های چشم علل مختلفی از جمله باکتریای، ویروسی و ... داره ، فعلا قطره کلرامفنیکل هر ۶ ساعت ...
سلام وقت بخیر من یه گربه از تو خیابون پیدا کردم که گوشش بریدن زخم هم روی گوشش هست دیشب تب بالا داشت که قطع شده ... سلام وقت بخیر، آیا آزمایشی هم برای ارزیابی وضعیت حیوان انجام پذیرفته؟