سلام وقتتون بخیر من به عروس هلندی دارم که چند روز پیش طی صدای بلند دچار شک شده بود و خودشو کوبیده بود به قفس بدنش زخم شده بود بخاطر همین بردمش دامپزشکی و بهش پماد داد و من براش میزنم اما حس میکنم که چون به زخمش نوک زده یا خون یا پماد تو یکی از چشماش رفته و یکم قرمز شده امکانش هست راهنمایی کنید باید چیکار کنم ؟ یا چه قطره ای براش تهیه کنم ؟ چون الان پدرم خونه نیست دیگه نمیتونم ببرمش دامپزشکی لطفا راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر، برای التهاب و شرایط چشم موقتا از قطره چشمی اشک مصنوعی استفاده کنید، در صورت حدت عارضه، حتما توسط دامپزشک معاینه گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام مینام یک هفته کنارش یک پرنده دیگه بوده و افسرده شده با پدرم که خیلی وابسته بودن قهره مینا بی حاله دستشوییش ... سلام وقت بخیر پرندتون بشدت درگیر یک مشکل گوارشی می‌باشد حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام خسته نباشید ما یک پرنده (قمری) توی حیات پیدا کردیم دیدیم خون ریزی کرده خونشو بند آوردیم دیدم که زیر سنش ... سلام وقت بخیر بله امکان بروز جراحت در اثر برخورد با جسم تیز، اصابت ساچمه و حتی گاز گرفتن گربه و ... هست. بهتره ...
سلام خسته نباشید یه جوجه رنگی داریم که دیروز سرحال بود کامل و میخورد و میدووید ، اما امروز همش خواب آلوده ، ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما احتمال عفونت کیسه زرده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ...
سلام من عروس هلندی دارم که الان استفراغ میکنه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، استفراغ یک نشانه از یک عفونت گوارشی یا مسمومیت می‌باشد. حتما به دامپزشک پرندگان مراجعه شو ...