سلام وقتتون بخیر مرغ مینا پیدا کردم که گربه از پاش گرفتش و پاشو از جا درآورده میخواستم ببینم هزینه درمانش چقدره و آیا پاش درست میشه

سلام وقت بخیر

برای هرگونه اعلام نظر باید پرنده معاینه و ارزیابی شود، در اصل تشخیص بر پایه معاینه و ارزیابی آسیب می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
من عروس هلندی دو ماهه دارم دستی کردمش ولی کمی از من می‌ترسه و برخی مواقع نوک می زنم و نمی گذاره نوازشش کنم ... سلام وقت بخیر، موارد مطرح شده عادی و روتین می‌باشد، در گذر زمان به واسطه محبت شما به پرنده و اعتمادسازی، شرایط ...
سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی ... سلام وقت بخیر با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ...
سلام وقت بخیر خسته نباشید من دو تا عروس هلندی ماده و نر دارم اینا هیچ کدوم غذا نمیخورن و مدفوع خودشون رو م ... سلام وقت بخیر، مدفوع خواری دلایایل مختلفی دارد که یکی از آنها نشانه کمبود ویتامین می‌باشد، بنابراین یک مولتی ...
سلام ببخشید من پرنده ام بی حال است و داره بد تر میشه وداره میمیره می‌شود برای درمانش راهنماییم کنید سلام وقت بخیر، گزارشات ارائه شده بسیار کلی بوده و از سوی دیگر برای شرایط اورژانسی قطعا نیاز به تجهیزات بیمارستانی ...