سلام وقتتون بخیر ما ی گربه ی خیابونی داریم بعد دور دهانش سیاه شده و داخل دهانش هم دایره های چرکی هست چه بیماری داره؟ چندروزه که بی اشتهاست

سلام وقت بخیر

یکی از بیماری های ویروسی گربه هاست
در صورت عدم اشتها که معمولا به خاطر زخم ها و درد در دهان هست ، باید درمان تزریقی انجام بشه
در غیر این صورت میشه با درمان خوراکی هم پیش برد
دهان هم هر ۶ ساعت با دهان شویه کارهگزیدین شستشو دهید

یک امتیاز ثبت کنید
به بچه گربه چند روزه بجای شیرخشک مخصوص چی بدم بخوره.یه جای گزین بجای شیر خشک سلام وقت بخیر شیر گاو جوشیده غلیظ شده ولی ممکنه حساسیت بده. بهترین حالت ، همون شیر خشک خودشون هست
سلام خسته نباشید من گربه پرشین نر دارم. دور نوک سینش دونه های سیاههه تحقیق کردم بهش میگفتن اکنه خاک میخاستم ... سلام وقت بخیر، این دانه های سیاه خطرناک نیست ولی احتمالا واکنش آلرژیک به عوامل محیطی داده است.
سلام روز بخیر ، گربه من تازه دیروز زایمان کرده و رفته تویه انباری کوچیکی که تو حیاط هست زایمان کرده اونجا پره ... سلام وقت بخیر بهتر هست پیداشون کنین و مطمئن شوید که مادر به بچه ها شیر میدهد و به خوبی از انها مراقبت میکند چون ...
سلام وقتتون بخیر،ما یه بچه گربه پیدا کردیم دقیقا نمیدونم چند وقتشه خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره و من چند روزه ... سلام وقت بخیر احتمالا دچار پرولاپس رکتوم شده باشه لطفا در اسرع وقت به دامپزشک جراح مراجعه فرمایید