سلام وقتتون بخیر دیشب یکی از این پرنده های یاکریم گربه ها پراشو کنده بودن پوست کمرش کامل زخم شده بود رو پیدا کردم دامپزشکی قبولش نکرد الان زخمش خشک شده اما یه قسمتی از زخم حالت آب روشه باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر

بهتر است جراحت بطور روزانه توسط پنبه آغشته به دهانشویه نظافت بشود. پماد تتراسایکلین موضوعی تا حد مطلوبی مفید بوده و برای اقدامات درمانی بهتر و کاملتر به دامپزشکی مراجعه کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام، من عروس هلندیم حدود یه ماه و نیم قبل ی عفونت جزئی داشت ک دکتر برای دو تا انتی بیوتیک باکتری واستاتیک ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده در حال حاضر درگیر بیماری تنفسی می‌باشد، بهتر است معاینه شود و از قفسه سینه، ...
سلام و عرض ادب ببخشید بنده یک مینا دارم ددارم که حدود سه ماه داره و خودم بزرگش کرم دستی هست اما داخل قفس خیلی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، رسیدگی کامل و صحیح بوده و احتمال زیاد موضوع نگران کننده‌ای نخواهد ...
سلام من ی عروس عروس هلندی داریم امروز از صبح خس خس می‌کنه و سپاس عوض شده مشکل از کجاست سلام وقت بخیر پرنده شما درگیری تنفسی دارد لذا برای درمان صحیح بهتر است به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام.من یک جفت طوطی برزیلی دارم اینا تقریبا۲۰روزه دارن لونه گرم میکنن ولی تخم نمیزارن چیکار میتونم بکنم؟ سلام وقت بخیر فعلا پرنده‌ها در فاز لانه گزینی هستند، در این بازه زمانی جیره غذایی تقویت بشود، قطره مینرال، ...