سلام وقتتون بخیر دیشب سگ هاسکی من که یک سالش هست یک پرنده مرده پیدا کرد و آورد که نجاتش بدیم نشد و خاکش کردیم . از دیشب پسرم بی‌حال هست و احساس میکنم گردن درد داره . مشکل از جسد این پرنده بوده؟ یا باید به دامپزشکی مراجعه کنم. پیشاپیش سپاسگزارم از راهنماییتون

سلام وقت بخیر، اگر علائم بی اشتهایی استفراغ و اسهال مشاهده فرمودید به دامپزشک مراجعه نمایید. همچنین اگر بی حالی بیش از ۴۸ ساعت ادامه داشت به دامپزشک مراجعه نمایید

4.3/5 - (3 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر دیشب که خونه خونه نبودیم به چشم سگم باچوب ضربه خورده والان اندازه یک گردو چشمام کبوده یک ... سلام وقت بخیر ساختار چشم باید توسط دامپزشک و ابزار چشم پزشکی معاینه شود تا میزان آسیب تشخیص داده شود
سلام من یه سگ شیتزودارم ازدیشب رفتارش یجوری شده مارونمیشناسه همش‌راه میره دورخودش میچرخه صداش میکنیم هیچ ... سلام وقت بخیر باید توسط دامپزشک معاینه بشه و آزمایشات کامل انجام بشه در صورت نرمال بودن آزمایشات ، باید ...
درود و مهـــر ی سگ 3ماهه دارم، از 3شب پیش ناگهانی ب هیچ چی لب نزد، اون شب تا صبح سرحال بود ولی ازصبح مثل شمع کم ... سلام وقت بخیر حتما به دامپزشک مراجعه نمایید باید کیت و آزمایش خون انجام بشه
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...