سلام وقتتون بخیر خسته نباشید …ببخشید حدود دوهفته پیش یک بچه گربه را توی خیابون پیدا کردم وآوردمش خونه مرتب بهش غذا وآب و..‌‌ دادم از دیشب تا حالا پاهاش مشکل پیدا کرده و راه نمیره خودش رو روی زمین میکشه …ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر

اگر غذا فقط مرغ و گوشت خورده باشد احتمال ابتلا به پوکی استخوان هست که در این صورت باید عکس رادیولوژی گرفته شود و‌ داروی مناسب تجویز شود
اگر دچار ضربه یا افتادگی از ارتفاع یا حتی شکستگی شده باشد باید باز هم عکس رادیولوژی گرفته شود تا تشخیص دقیق صورت گیرد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام بنده بخاطر نارسایی کلیه باید پیوند انجام بدم، گربه خانگی دارم و بیرون و حیاط هم نمیذارم بره، مشکلی برام ... سلام وقت بخیر، اگر حیاط و بیرون نمیره و بیماری خاصی نداره، مشکلی نیست
سلام من یه گربه پیدا کردم خیلی کوچولو هستش و من شیر بدون لاکتز یا شیر خشک مخصوص گربه ندارن و اصلا برام دردسترس ... سلام وقت بخیر نیازی به رقیق کردن نداره شیر کم چرب بدون لاکتوز هم خوبه به شرطی که بهش حساسیت. و اسهال و استفراغ ...
وقت بخیر 2 تا بچه گربه پیدا کردم،الان تقریبا 20 روزن شیر خشک بچه گربه هر 4 ساعت میدم،دسشوییشون میگیرم ولی یکیشون ... سلام وقت بخیر احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه میتونین قطره پدی لاکت از داروخانه تهیه بفرمایید و هر ۱۲ ساعت ۰/۳ ...
گربه من dsh هست و یک سال و شش ماهه و چهار کیلو مولتی ویتامین و مالت( هر دو خمیر هست) چقدر و هر چند وقت یک بار بدم ... سلام وقت بخیر ویتامین هایی از قبیل تاپ تن و.. به صورت روزانه یا یک روز درمیان قابل استفاده هستن خمیر مالت ...